2013. október 28., hétfő

Sokmagos paleo kréker




Hozzávalók:

- 5 evőkanál napraforgómag
- 5 evőkanál szezámmag
-5 evőkanál durván darált mandula
- 5 evőkanál durván darált tökmag
- ízlés szerint oregánó
- ízlés szerint bazsalikom
- só
- 4 tojás


 Egy közepes tálban villával keverjük össze a magokat és darálékokat. Adjuk hozzá a tojásokat és a fűszereket. Jó alaposan elegyítsük el. Egy nagy lapos tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Vékonyan oszlassuk szét a tésztánkat. Alsó- felső sütéssel 180 fokon 30 perc alatt készre sül. Jó ropogós lesz! Daraboljuk fel óvatosan őket és hagyjuk kihűlni. Dobozban tárolva több napig is eláll. 


Jó ropogtatni való suliba, munkába! :)





1 megjegyzés:

  1. BioNetti!
    Valóban nagyon finom ropogtatnivaló! Én a kenyaret is ezzel helyettesítettem. Ma medvehagymásat sütöttem, eddig ez a legeslegjobb, amit eddig sütöttem. Köszönöm a receptet! Anikó

    VálaszTörlés